Hlavní Tipy Pro Funkce Genius Hack: Skrýt jména při přihlášení k ochraně soukromí

Genius Hack: Skrýt jména při přihlášení k ochraně soukromí



Chcete tedy při přihlášení přidat další soukromí a zabezpečení, ale jste také držitelem jednoduché a čisté prezentace? DesktopLinuxAtHome má nástroje, které vám uklidní vaši mysl milující organizování.



služba péče v kostele

Pokud potřebujete zachovat důvěrnost jmen klientů nebo identitu příjemců neziskové pomoci mimo veřejnost, usnadňujeme to. Identifikační údaje člena skupiny můžete snadno chránit výběrem možnosti skrýt jména na kartě Nastavení v procesu vytváření registrace. Jako tvůrce registrace budete mít přístup k těmto informacím pouze vy, když se přihlásíte ke svému účtu.

Zaregistrujte se jako obvykle, ale na kartě Nastavení klikněte na šedou ikonu ozubeného kola vedle položky „Poznámka: Účastníci uvidí pouze jméno a komentář.“ Po kliknutí na ozubené kolo zaškrtněte políčko, které čte Skrýt jména a komentáře z pohledu účastníka .

skrýt výběr nástroje pro jména při nastavení registrace



Poté, co se účastníci zaregistrují do slotu, bude místo zobrazení jména osoby jednoduše zobrazeno „Již vyplněno“.

To je extra klid pro vás i vaše účastníky registrace. Je to geniální!



jaké hry hrát v autě

Potřebujete další rady nebo tipy? Prohlédněte si naše Časté dotazy pro odpovědi na běžné otázky nebo Kontakt naši oceňovaní zaměstnanci zákaznické podpory.

Autor: Erin Dunn



Zajímavé Články